August 21, 2014, 10:59 pm
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size

 

Stimati vizitatori,

Bine ati  venit pe site-ul oficial al comunei Stefan cel Mare.

Acest site se doreste a fi un mod de comunicare rapid si eficient intre primarie si cetateni, dar si o modalitate de a ne face cunoscuti in tara si peste hotare.

Prin intermediul acestuia dorim sa oferim tuturor vizitatorilor informatii generale despreStefan cel Mare, Neamt primaria, consiliul local si alte institutii locale din comuna Stefan cel Mare,  precum si date despre istoria, economia, cultura si traditiile localitatii noastre.

Transparenţa actului administrativ şi implicarea cetăţenilor în luarea deciziilor de interes major sunt coordonatele de bază ale activităţii mele iar ca  primar  vă asigur de disponibilitatea instituţiei pe care o reprezint de a fi oricând un partener de dialog cu locuitorii comunei.

Mulţumesc  tuturor celor care  depun eforturi şi au ajutat la implementarea proiectelor, precum şi consilierilor locali care au înţeles să pună interesul comunei înaintea intereselor de partid sau personale şi care prin votul lor pozitiv au contribuit la evoluţia comunei.

Nu ezitati sa ne contactati pentru intrebari, sugestii si comentarii privind informatiile prezentate pe site sau orice alt subiect de interes pentru dumneavoastra.

Incheiem acest scurt discurs multumindu-va pentru vizita dumneavoastra  si va doresc navigare placuta!

 

                 Ouatu  Sorin

Primarul comunei Stefan cel Mare